Till Dig

Vill berätta för hela världen att jag har den bästa pojkvännen av dem alla som existerar.
När jag vaknade imorse kände jag att det skulle bli en riktig skit dag. Mensverk, trött, allt sög. Har nollning ikväll som jag verkligen inte är sugen att gå på.
Så jag skickade iväg ett litet gnälligt sms om att ingenting var bra. Tio minuter senare öppnar han dörren, kommer in och ger min en puss och sen åker tillbaka till jobbet. Hela min dag är räddad! En liten spontan-puss förändrade verkligen hela min dag.

En annan gång hade han varit och handlat och kom en med en bunt med hårtoffsar; "För att du alltid tappar bort dina!". Åh min snuttebubbe vad du är bäst. Eller att han låter mig vinna i Biljard, fast att jag tror att jag har vunnit på riktigt, fast han egentligen förlorat med flit, Är också något som är supergulligt som jag bara älskar.

Du är bäst min älskling, Jag älskar Dig så otroligt mycket!


Tack för att du är min.


jag har slut på fyndiga rubriker

Oj vad dagarna springer förbi en. Har nu gjort min första vecka på universitetet och det har gått riktigt bra änsålänge.
Hade en helt grym föreläsning igår på åtta timmar, sjuuukt bra!
Håret har nästan blivit svart också, och jag gillar't faktiskt. Ikväll blir det full rulle, som nästan varje kväll har varit den här veckan.

Igår bjöd min Älskling ut mig på middag på Alfies där det givetvis käkades planka och firade allt vi kom på; att jag börjat skolan, att det var hans ROLFnamnsdag och att vi har fyra månader om tre dagar. Allt går alltid att fira!
Efteråt drog vi till Biljardnian och spelade (Hör och häpna! Jag vann på riktigt en gång, ingen "snällvinst" från Christians håll. Eller så lät han mig kanske vinna? Nä, jag vann helt av mig själv!)

Nu ska jag åka ned till stan och kika med min trogne vapendragare, puss du är bäst!

(obs, internt!)
Här får ni mina vänner; Moa, Louice, Jenny och Chrille,
jag ger er:
HELENA!


Nå?

Sjung om studentens lyckliga dar!

Okej. En timma tills jag ska dra mig mot Universitetet. Pappa har lovat att följa mig, ha ha. Precis som på den gamla goda tiden. När jag började första klass följde pappa mig till skolan varje dag. Och varför inte hålla kvar vid traditionerna? Fast denna gång får han inte följa med in i klassrummet. Jag ska säga åt honom att han inte får gå längre än till busshålsplatsen utanför. Så ingen ser att jag har pappa med mig. Det vore ju lite pinsamt. Nej, nu ska jag gå och spegla mig yttligare några gånger till. Nu är jag Student!


Har tagit farväl av soffan. Kommer att sakna dig, men vi ses
väl på helgerna antar jag.


Såhär kommer jag se ut hela dagen idag.
Stackars klassen, dem kommer bli rädda för mig.



Lets do this.

Jag kan. Jag är bra. Nu kör vi.
Bring it on.


dystert

Jag har hållt humöret uppe hela sommaren. Varit den som försökt att peppa och hjälpt till. Men nu orkar jag inte och allt bara faller. Ser inget ljus. Börjar universitetet imorgon, programmet Turism. Och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det känns som ett måste. Jag har ingen lust men gör det bara för att. Och visst, det kommer säkert vara svinkul. "Bästa tiden i livet" Säger många. Säkert. Men just nu är det bara mörkt och tråkigt och jag orkar inte.

Ursäkta för mitt klagande.

En riktigt härlig fredag i soffan.

Oj vad jag är husfru. Eller polack. Men ibland kan det vara ganska mysigt att vara det också. Som idag tillexempel, när det är lite mörkt och ruggigt och regnar ute. man tänder några ljus och bara går runt och småpysslar med tvn i bakgrunden. Det gillar jag faktiskt må jag säga.
Är inne på min andra vecka nu med att sluta snusa också btw. Har varit riktigt duktig men idag är det jobbigt. Vill bara ta en till hela tiden. Åh, fy!

När min bus kommer hem ifrån jobbet ska vi åka till Ikea tillsammans med hans mamma som har anmält sig frivillig att köpa nya gardiner till tvrummet. Me like svärmor!

Nej vet ni vad. Nu ska jag titta på Tyra och överlåta disken till Gubben. Ja, det var en himla bra idé!
(Skäms på mig, jag tog just en snus. Vad ska jag göra? Tips?!)


Mysfredag!

Torsdag.

Hej du.
Börjar universitetet snart, bara det att jag inte vet när för att jag har tappat bort lappen. Börjar alla samtidigt? Eller hur funkar sånthärnt? Det vore ju jämt lite synd att missa sin plats för att man är en ärthjärna.

Idag träffade jag en söt tjej vid namn Rebecka, vi åkte ut och fotade lite och kom båda överens som att det inte blev så bra som vi hade tänkt. Det var helt enkelt för fint väder och vi hade ingen som kunde hjälpa oss med ljus. Bättre försök nästa gång!
Snosen jobbar sent ikväll, så jag ligger ensam och fiser i soffan tillsammans med lite family guy, för det är det jag är riktigt bra på. Bra bra. Nej, nu ska jag gå och kolla i kylskåpet.



MYCKET NÖJE!

looooket

Åh hujedamej! Här sitter jag och plågas av nackspärr, andra dagen irad. Och tro mig, det är inte trevligt. Så min puss lagar frukost åt mig, kliar mig på ryggen och hämtar allt jag ber om. Vilken hjälte han är!
Ikväll kommer Cesar och Louise över på ett parti Bingolotto, det ska bli gör sköj! Nu ska jag försöka gossa lite med min babe om nacken tillåter. Puss på er!


Gänget i Norrköping :)

Hurtiga!

Min älskling kom igår på den geniala ideén att åka ut i skogen för att plocka blåbär, och det tyckte även jag lät som en fin idé! Så på eftermiddagen tuffade vi ut i skogen till ett superhemligt blåbärsställe och satte oss ned i blåbärsriset och plockade både munnarna och korgarna fulla! Tillslut fick vi spunk på alla mygg och begav oss hemåt och käkade tills vi kräktes.

  
Se så nöjd han är över sin blåbärsinsats!



Imorse låg vi på soffan ett bra tag och fjantade oss innan vi mötte upp svärföräldrarna på lite minigolf. En massage stod på spel och givetvis vann grisen den. Pust! Imorgon ska vi ta oss till kanikenäset och fika i familjens båt och träffa Pappa Ronnie för första gången, läskigt!! Sen beger vi oss till Cesar och Louise för lite räkor. Nu ska jag gossa! Hej!

 
griskattget och surri-katt

dödssliten

Oj jag är så sjukt sliten och trött. Christian och jag har rännt runt i flera dagar nu, från auktion i skoghall, till shoppingdag, till hamnen, till stranden och jag har sovit sjukt lite. Skulle jag lägga mig nu skulle jag sova tills på lördag. Men det går ju inte. Då åker hela gänget till norrköping (?) något med köping iallafall, och kolmården. Ska bli helt grymt skitkul och jag längtar verkligen.
Igår samlades hela gänget i Hamnen för att käka lite och lyssna på samma töliga coverband som senaste gång vi var där, och det spelade givetvis samma låtar. Suck. Ett coverband ska väl ändå kunna typ alla låtar i hela världen och kunna variera sig? Nej, nu måste jag faktiskt gå och lägga mig innan jag svimmar. Imorgon blir det stranden för tredje dagen irad. Det blir fint de.


måndag, tisdag?

Vi har skrivit historia! Härrom natten bevittnade jag och Christian två st silverfiskar som hade sex! Den ena låg uppe på den andra och de verkade ligga sådär i en bra stund. Sen döda vi dem utan skuldkänslor. Snart ska vi kila ned till stan för att se "Sommaren med Göran", tillsammans med Louise och Cesar och en stor påse godis. Nä, nu är jag för mätt för att blogga, mycket nöje!

RSS 2.0