GÖBBE/DELUX

åh vilken underbar dag. Christian fick en toast på sängen (eftersom han fyller 26 år idag, grattis till den finaste i världen!), sen hoppade vi på motorcykeln och åkte till Väse (!) till en superfin strand och låg och stekte. Nu är jag hemma för att fräscha till mig och sen blir det av ned till Lofta och vidare med massa folk till uteserv. Helt toknöjd är jag med veckan. Har solat och badat varje dag och kan erkänna att brännan sitter där den ska. Nu måste jag stressa vidare. Trevlig sommar, folken'z.
Favoriter.

SUNSUNSUNSUNSUNandwater

Klev upp för två timmar sen. Har laddat magen med en rejäl frulle, pussat gubben hejdå till jobbet och myst i soffan. När som helst kommer båtfolket Jenny, Louise och deras två gubbar och plockar upp mig. Då är det dags för att åka båt. Tuffa ut på vänern, steka sig lite grann och givetvis bada. På kvällen blir det mys då Christian ska iväg och återigen plågas med nålar och färg i skinnet. Imorgon fyller han 26, big time! Grattis i förskott älskling. Nej nu måste jag pysa. MYCKET NÖJE!


GIMMETHATTING


oh. LÄCKERBITEN ITSELF.
Ge mig den där jackan!!!!!!

GIVEME/AOVERDOSE/OF/MYMANMR.C

Andra dagen med vädret på topp. Uppe med tuppen. Christian klev upp klockan 8, jag följde efter, gör mig redo för stranden. Även idag ska jag plåga min stackars bleka kropp för farliga uv-strålningar och "råkar" glömma solskydd. Har inbillat mig att man inte blir lika brun med solkräm. Vågar inte chansa. Måste bli brun. NU. Brunorexia? Möjligt. I don't give a damn. + att jag är fett kär! This is goooood.


mm penisben!

emem hjärta korv = inte sant idag

idag har jag lagat mat
för det första hatar jag det för det är så himla tråkigt
för det andra suger jag på det

men iallafall, idag har jag stekt korv.


a la shopping

idag har jag:

stoppat handen ned i en toalett

köpt helt fabulösa skor

lite sassy underwear
 
&

ett par coola brills.

jag är nöjd, jag är nöjd.


mr cool

män män män

Hallå. Det var länge sen.
Har absolut ingenting vettigt att skriva egentligen. Förutom att Christian fyller 26 gamla år om två veckor och jag behöver hjälp. Eftersom att (som alla vet) karlar är lite bakom flötet tillskillnad från oss superkvinnor så önskar dem sig oftast ingenting i present och gör det svårt för oss. Så nu vill jag att du kommer på någonting och hjälper mig. Tack.


grisen

änglar finns, jag har två.

Tänkte bara passa på att tacka mina två underbara vapendragare som alltid finns där för mig. Vare sig det är morgon, dag, kväll eller natt så vet jag att jag alltid kan ringa till dem. Antigen bara för att snacka skit eller för att lätta på sig lite. Vet inte hur många gånger jag har ringt till dem och stortjutit, även om det bara handlade om att jag har vaknat på fel sida och känner att allt suger, eller om det har hänt något. Så finns dem alltid där och tröstar mig. Och de ringer även tillbaka till mig och bölar i telefonen om de måste lätta på sina hjärtan. Iallafall, jag vill säga att jag älskar er två och är så otroligt glad att jag har er. Och tack för att ni står ut med mig när jag är som mest irriterande.Mimo & Lofta

life is fabolöstSäg GODMORGON till mitt osminkade nylle!
Vilken bra dag. Jag är på topp. Lyssnar på hiphop (say whaat), dunkar och dansar.
Idag är en bra dag.
Känner på mig att jag kommer spåra ur snart. Men vad gör det?
Kom och spåra ur med mig!

for the world

halva priset i hela butiken på bikbok i karlstad idag. det gillar jag.
fyndade ännu en till tröja med peacemärke i paljetter.
mitt underbara peacehalsband i silver är spårlöst försvunnet. har du snott de, ge tillbaka genast!


vaknade på absolut fel sida imorse. nu ska jag städa, hoppas att mitt dåliga humör
sugs upp av dammsugaren. håll en tumme?
+ att jag har en riktigt bad-hair-day. det blir inte mycket värre än såhär.

this is my powny


Drog med mig griskattgeten ut till Bonäsudde ute på Hammarö på vår första månad.  Det var en surprise alltså. Jag trodde det var ungefär fem minuters promenad till klipporna på andra sidan skogen, vilket visade sig vara en halvtimmes promenad... Jag fick halft släpa gubben genom skogen, då han snubblade och trillade över varenda liten kotte som låg på stigen. Tillslut kom vi fram till en ljuvlig utsikt, med lite bulle, eget bakverk, kakor och saft. Tror han blev lite gladare då. Han är glad i mat. Gos-magen är han! Imorgon ska vi till Ikea och köpa ett badrumsskåp som han kan fylla med alla produkter som gör han så vacker som han är!

mm, i love sailing

Fick en heldag på sjön innan de tråkiga vädret kom. Jösses vad härligt.
Var ute och seglade non-stop i sex timmar, bättrade brännan och käkade bullar.

Mamma och Pappa åker till Turkiet nu också. Ska bli himla gött att äntligen få vara ensam.
21 år och bor hemma, inte så himla rockigt. GE MIG ETT JOBB. Helst nu typ.
Over and Out for today.

RSS 2.0