hey you, ive got a dilemma

Jag färgade håret idag. Men känner att det är liksom inte nokk. Jag är trött på mitt hår som bara hänger, så jag tänkte ta lite hjälp utav er. Vilken frisyr är jag läckrast i?


1. lite girlnextdoor som rastar hunden i parken, lite busigt


1. frisyren som utstrålar "jag har pengar och är bättre än dig"


3. eller den lite mer förföriska varianten


Nå?

everything in its right place

Det fanns en kille på mitt gamla jobb i Oslo. Som var så pinsam att jag inte vågade titta på honom. Han är norsk 20+ och hade blonda spikes i håret. Ni vet sånna som var inne 1995. Han var säkert jätteläcker då. inte nu. Killen gillade att spela musik, högt, han stod säkert och mimade också, vad vet jag. Jag tittade aldrig på honom.

En dag hade han på sig en tight t-shirt med texten "It's not going to suck itself" Och en stor tydlig pil som pekade neråt. En annan dag hade han på sig en t-shirt med texten "PORN ASSOSIATION". Läckert. Kanske man skulle tycka. Men det hela gick lite överstyr när han samtidigt stod och svängde på rumpan till svenska låtar såsom; Guldbruna ögon och Hej sommar med Jimmy Janson.

Då började jag fundera på om han inte är "en såndär"

När jag igår åkte hem ifrån Oslo stötte jag på honom på tågstationen. Han kom fram och hälsade, kysste mig på kinderna. Oj, det var något nytt, sa jag. Han tyckte att det var det inte alls, så gör man jämt i spanien sa han och försvann bland folkmängden. Snopet?I must get out once in a while

I eat all day and now I'm fat
Yesterday's meal is hugging the plates
You never wash up after yourself

swebusexpress <3

Nu sitter jag på bussen från Oslo till Karlstad. Till min lycka finns det INTERNET på bussen. Vilken välsignelse. Det kan ju inte bli bättre. Men då kommer minuset - jösses vad illa jag mår. Den där varma chokladen som jag drack för glatta livet + påskäggen skumpar runt i magen, värre än en torktummlare. Jag hoppas att jag inte lägger en pizza på mig själv samt personen framför, det vore ju för pinsamt.

Skriv en rolig historia här i bloggen så jag har något att gotta mig i under resans gång, jag lägger ifrån mig äggen nu och väntar.needhelp.

Svårt att sova igen. Jag vänder, vrider och snurrar på mig. Försöker hitta en skön sovställning men misslyckas. Som så många kvällar förr. Och det är nu tankarna kommer, nej, de kommer inte, de anfaller. Så jag börjar tänka. Jag tänker på allt och ingenting. Bygger upp senarier i huvudet med bilder och meningar. Saker som jag borde ha gjort. Och sagt, agerat. Och jag blir sådär djup, som en poet eller en känd konstnär. Men jag gillar faktiskt inte att tänka.

Jag har frågat er förr, utan svar, jag frågar er igen. Jag bönar. Vad ska man göra när man inte kan sova? Vad gör du när du inte kan sova? Vad gör din mammas kompis kusins barnbarns halvbror när han/hon inte kan sova? Tryck på "kommentera", nedanför inlägget.


Jag ska bli en midnatts-ko.

oslo dag 4

Lite bloggtorka. Men så är det när man är på semester. Och just nu har jag faktiskt ingenting att skriva. Det får ni stå ut med.Favoritstad.

f y i

Nu är det snart fredagkväll. Fredagskvällar associerar jag till mys. Jag och Malin tog limousinvolvon till Rema och inhandlade just detta. Jag har alltså här med kört limousin. Och det gick bättre än förväntat. Fast att bilen är lång och det är lätt att köra in i vägkanter när man svänger, så kom vi hem oskadda. Och tur var väl det.
Ikväll ska vi titta på Salo, en film som sägs vara mycket äcklig. Och vi gillar ju äckliga saker, Malin och jag. Detta blir nog jättebra.

Igårkväll somnade vi sent. Vi hade kunnat somna relativt tidigt om inte Malin vore så himla pratig. Hon prata och pratade, om chefer, jobb och hur man gjorde bra mjukglass så att ränderna skulle bli fina. Jag lyssnade med ett öra och mm-ade åt henne när det passade in. Ikväll sover jag på soffan.oslo dag 2

Snart ska jag dra på mig conversen och åka till Tveita och träffa Svein. Svein hatar mig. Jag hatar Svein. Detta kommer inte bli ett trevligt möte. Jag har ont i magen. Men om jag inte träffar kinesSvein får jag heller inga pengar ifrån Sverige. Det suger. Hoppas Svein har glömt våra tvister. Det var ju trots allt ett år sen. Men man vet aldrig med norrmän.

För er som inte vet så började Svein hata mig när jag jobbade som bageriansvarig på ICA. När jag satt i den stora ICAkylen och käkade frysta kärleksmums istället för att "steka bröd", som det heter på norska. + att jag hellre gick runt i den storastora ICAbutiken och letade svinnvaror som man kunde äta upp. Eller snodde mat för 60spänn varje dag för att jag inte orkade laga en matlåda.

 OCH för att jag grät och vägrade jobba och tyckte att det inte var mitt ansvar att Anita slet ut sig för att jag vägrade gå till jobbet. Det var ju faktiskt inte jag som var chef, det var ju hans problem. Då skrek Svein på mig i telefonen och sa att det stod grovt kontraktsbrott i pannan på mig.Såhär ovärt känns det att träffa kinesSvein igen. Malin får hålla mig i handen.

nu är jag i

OSLO!!!!!111


och jag är helt jättehypad!
snart ska jag och malin ta tuben ner till Café Sör
och fortsätta må väldigtväldigt bra!

03.00 och ingen John Blund

Och jag är trött, fast jag kan inte sova.
Jag borde sova, ska åka till mormor runt lunchtid för att hjälpa henne med städningen. Då måste man vara pigg, så att det går fort. Har ni några råd om vad man ska göra när man inte kan sova? Räkna får är helt uteslutet. Det hoppar bara fram massa svarta får och dem får man ju inte räkna, har jag hört. Bara de vita.

John, kom och ta mig med stormsteg, jag ligger här och väntar.

jag saknar mitt egna lilla krypin :(

hästen som är allergisk mot gräs

Mitt beroende av Coca Cola började när jag flyttade till Oslo. Jag drack ½ till 1 hel liter varje dag. Och det var då min stackars mage började ta stryk. Jag fick jätteont, kunde knappt stå, prata eller jobba. Nu, efter det nya året slutade jag, fick abstinens såsom huvudvärk och typ rastlöshet. Men jag slutade iallafall. Nu har jag slurprat cola nästan varje dag den här veckan. Och vem ligger och knyr i sängen som en liten bebis? Jo jag. Med andra ord, jag är allergisk mot cola och får ABSOLUT inte dricka det igen. Därför vänder jag mig till er. Kan ni hjälpa mig (typ när/om vi umgås) och se till att jag inte kommer nära den bruna, farliga drycken i röd burk? Tack på förhand.


Sen tänkte jag slänga upp en bild på Mimos ända när hon fiser i venten.

den som letar, han finner

Tack d4rk_w4rr10r_0f_t1m3_4nd_sp4c3, jag har nu hittat min mic på datorn


<3

Jag har letat efter den föralltid, eller iallafall sen jag köpte datorn. Äntligen!checka den gåshakan!

Lördag

Jag skulle så gärna vilja vara med i Wipeout. Eller Robinson.
Varför missar jag alltid ansökningsdatum?
Min TV säger att det är hemmamatch just exakt nu för Färjestad - Skellefteå. Tillochmed det har jag missat.
Jag har myror i brallan, vill göra något.
Slänger nog i mig lite kött och sätter mig på bussen.
Musik är alltid bäst på bussen.


Jag samlar på chips mellan tänderna, så jag har någonting att
smaska på lite senare. Hamster'n

första kvällen på den nya helgen

Nu har jag bäddat ned mig i sängen efter en långlång dag i höga stilettklackar. Jag är trött. Seg. Har ont i magen. Jag kommer med andra ord sova riktigt gott inatt. Mimo fixade och trixade så att jag fick vara skomodell för tidningen Newz idag. Och det var slitsamt att åka rulltrappa 35 gånger, upp och ned för att hänga och slänga med benen i läckra poser.Här har jag nästan nyss vaknat, det kunde man inte tro va?

Så här är det
som ung på nytt

nu har jag varit vaken i 31 timmar. eller ja, minus en timma då jag råka slockna. säg 30 timmar då.
och jag är faktiskt inte så trött som man skulle kunna tro. jag skulle lätt klara några dygn på typ dreamhack eller något liknande. ikväll är det massa bra på tvn också - rosing - desperate mm. så jag måste hålla mig vaken liiite till.

jag är som ung igen!


jag är en kyckling idag


Hej!
I korta drag drömde jag att Daniel hade hyrt en torped för att mörda mig då jag hade dissat
honom några år tidigare. Därav jag dog, vaknade och grät. På lördag åker jag till Sthlm för att
träffa denna hämnd-iska man (om jag nu vågar, det kanske var en sanndröm) och sen far
jag igenom landet och ut på andra sidan i staden Oslo där jag ska sitta på Kaffebrenneriet på Grünerlökka.
Så vill du ses, gå dit så delar vi på en varm choklad och en bulle!


klockan är 04.52 och jag har just vaknat

av att jag låg som helt paralyserad efter min marddröm.
jag hade precis tagit farväl av min familj för att lägga mig ned och dö.

sen började jag stortjuta.


hallå mina vänner

på gymnasiet var jag mästerfotograf, trodde jag iallafall. och titta vad jag hittade i en liten mapp långt långt in i min dator...Vad kan jag säga? Jag älskar svartvitt. ^^


söndagsmys

Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbowVilken härlig dag! På med tjockjackan, in med ipoden i öronen. Och sen. Ut och gå.
Ja, det är vad jag ska göra nu.


innan jag dör ska jag:

Mjölka en ko
Vara vaken i sju dygn
 Lära mig spela gitarr
Tatuera någonting som jag sen ångrar
Ha dreads
Föda ett barn
Springa lika långt som vasaloppet
Hoppa bungyjump
Prova på att vara sopgubbe för en dag
Äga ett företag
Bo i Paris
Stå i ett rum fullt med ballonger
Skjuta upp en nyårsraket
Dricka fem koppar kaffe på raken
Bära en get
Spela in en screamo-låt


antagligen den finaste reklamen som gjorts


fredag den 13e

dagens fakta är att eftersom
krokodiler inte kan tugga
så sväljer de en massa stenar
så att deras byten ska skavas
sönder i deras magar
och påskynda magsmältningen

utkastDet svarta representerar en ignorant värld som inte bryr sig om någonting, man är för färgblind för att se.
Det finns inga jättenyanser lika storslagna som regnbågar och det finns inget mångfald, bara ingentinget.
Mitt i smeten som en del utav den ignoranta världen är jaget dolt, man kan vara lycklig, ledsen, neutral
men ingen bryr sig för ingen ser på riktigt. Alla kan bara se sina egna färger och omgivningen som är helt ur fokus.
Det här är min färg.
Bryr du dig?

jag är inte singel längreIallafall inte om man frågar gubbarna på Eddies. De tror att jag och Lofta är ett par, stenhårt.
De kan de väl få tro då, tänkte vi. För förhoppningsvis lägger dem kanske av med deras löjliga
flirtande om "det blir 360 kronor!" fast det egentligen bara blir 36 kronor.

Anledning? Vi hade matchande piercingar.

imao


L: "Jag blev dumpad för att jag är en slacker...."
E: "Du blev iallafall inte dumpad för att du inte gillar vin!"

är dem inte det finaste som finns?


L to the o to the f to the t to the a

When you feeling fired up
I'll fire with you
Love is my drug

Snart ska vi dra på oss våra blommiga pyamasar och sitta och fisa i dem hela kvällen.


typiskt

Världens högsta läsarrekord i min bloggs historia, jag fick mig en chock! Och jag som hade tänkt att sluta skriva så mycket. Kommer ni tillbaka, kommer jag tillbaka.

Deal?

hej

Jo, men jag har tänkt lite.
Och jag har faktiskt insett att jag har helt enkelt tappat bort mitt skrivande någonstanns. På bussen kanske. Who knows. Inte jag. Så det kommer antagligen inte flöda in blogginlägg nu framöver. Men vi ses säkert lite då & då, antar jag.


Btw,
Jag såg alfahanen härrom dagen på stan, han heja!


Vi hörs!
Mycket nöje.

fröken söten malin


Har ställt till det lite med en tävling. 
Jag har aldrig vunnit någon tävling i hela mitt liv, så jag tänkte slå båda klackarna i taket och
hoppas på att jag iallfall kanske kanske kan vinna den här. För jag bara måste ha lilla fröken Ivy på min vägg.
Första gången jag såg Batman var jag jätte liten, inte alls i den åldersklassen man kanske borde vara för att se lite bråk på film. Men jag föll direkt! Jag älskade filmen, och jag tyckte framför allt att Ivy var så galet läcker!
Jag + Ivy = Sant

är det bara jag som ser likheterna?


f r e d a g

Jo, jag har upptäckt att min nya fina blomma som jag fick på Maria-dagen har vissnat. Och jag fick sån panik (och är så lat) att jag inte hann att springa till toaletten för att hämta vatten, utan min fina blomma fick istället smaka på fläderblomssaft. Jag skulle iallafall inte klaga om jag vore en blomma.

Iallafall,
snart åker jag till Stockholm & träffar danneboy


Efter det åker jag en sväng till Oslo,
där ska jag dansa & vara dressed for success


& därefter
ska jag åka snowboard i någon backe där OS hölls
har ingen koll på vad det är dock
men det blir nog fett bra


Ber om ursäkt för tråkig blogg på sistonde. Är grymt blogg-less.

hihi

Titta vad jag hittade, en liten emem. För tre år sen såg jag ut såhär. Njå, är det någon skillnad?


Torsdag 5/3

Syster stuvade in både mig och ungar i bilen och tryckte gasen i botten mot Nöjesfabriken. Det blev det nya leklandet som fick falla offer för vår dag. Och jag åkte dit med ett grin på mina läppar och gick därifrån med skrattårar i ögonen.Det blev som ett ordentligt tretimmarspass på gymmet, fast i sånna böjelser man aldrig trodde att man kunde böja sig i.
Najjan! Som Christian hade sagt. Jag håller med. Det var riktigt Najjan.


Efter det begav jag mig ut i kylan för en dejt med mimo. Det började på stan och slutade hemma hos henne. Hon, rentutsagt, tvingade mig och jag fick ett grin på läpparna för andra gången idag. För det är ju så svinkallt ute, och jag hade ingen lust att gå hem till mig ifrån henne i de kalla kläderna jag hade. Så jag lånade hennes asfula blöjj-mjukisbyxor ifrån J.Lindeberg som är något utav det fulaste jag någonsin skådats.


Och eftersom att jag är 10 centimeter längre än mimo, så anpassade sig inte byxorna (naturligtvis) efter mig.
Jag skämdes och hoppades på att ingen skulle se mig.

Grattis Elin på 21årsdagen!


Spännande va? (^^,)

jag har ingenting för mig

Så jag kastar upp en bild. Såhär ser jag ut när det är kallt ute.

Tjock och glá!


Pappa borde gå och köpa sig lite botox. Jag borde köpa mig ett nytt leende.
(Fast det har ju mimo konstaterat redan för länge sen.)

någon borde städa


men jah örker int'

Stora staden Karlstad

I Karlstad är det inne med att snacka skit. Speciellt nu när vi har fått Gossip Girl påhittade hemsida, fyllt med skvaller och detaljer om alla. Dock är jag lite för gammal för att hamna på den sidan, då målgruppen ligger på 1990 och ned. Lite synd. För jag undrar egentligen vad som skulle kunna tänkas stå. För min del rör det mig inte i ryggen om vad folk säger om mig, såvida man håller sig till sanningen.

Det är liksom IT grejen här i de värmländska skogarna. Det är roligt och spännande tycker Karlstadfolket. Men å andra sidan förstår jag inte hur dem orkar. Okej att man är 15 år, men 20+? Vad är då charmen?

Tänk vad mycket man vet om folk egentligen, folk som man knappt känner. Men hur mycket av det är sant? Antagligen bara 1%. Så fort jag flyttade tillbaka till Karlstad ifrån Oslo fick jag höra massa roliga saker. Ovändade saker som att "den där emem har ju dejtat en Norsk snubbe", vilket inte är helt sant men roligt. Han var dansk. Ioförsig är det ju lite charmerande att folk intresseras av mitt otroligt spännande liv! På så sätt blir man aldrig bort glömd. Fast jag trodde att jag var lite beige och osynlig ändå. Men så fel man har.


Fy vad gammal jag har blivit när inte skitsnack är speciellt lockande längre.


Här ni! Köp en Rumpetaske för 149:- st.
(Rumpetaske = Magväska)

män som hatar kvinnor

Igår var jag på bio. På ovanstående film.
Filmen var bra, men boken ligger fortfarande på 1a plats. Givetvis.
Dock måste man ha läst boken för att kunna hänga med i filmen då de har gjort allt det går för att trycka ihop boken till 2 och en halv timmas lång film. Mycket uteblir, FÖR mycket egentligen. Så ska du se filmen - Läs boken först. Annars kommer du ändå inte fatta allt. Men iof har väl alla i hela Sverige läst boken vid det här laget. Har du läst boken, MÅSTE du se filmen. Inte annars.
Vi ville ha mer om Salanders Miriam Wo och hennes läggning, mer om Advokat Bjurman, Erikas och Mikaels relation, och alla andra kvinnor. Och mycket mycket mer om Wennerström, då boken egentligen handlar väldigt mycket om det.

Jaja, jag är nöjd ändå!RSS 2.0