aj den!

aj aj aj den! Jag har så ont i armen efter Svininfluensa-sprutan igår. Jag kan knappt sätta på mig en tröja, och då ska vi inte ens tala om att ta av sig tröjan. Trodde man kanske blev lite öm men inte såhär. Oj, Kära nån då.
Iallafall så ska jag snart ned på stan och shoppa vidare för min utstyrsel till halloweenfesten på lördag. Corpse Bride.
Ska köpa lite tyg och sy ett släp och slöja och köpa någon bra överdel som jag kan sy fast släpet i. Detta ska bli skoj! Jag älskar att pyssla.

Här har ni världens vackraste låt tillsammans med.. ja, mig?


godmorgon mina vänner

Jag kom precis in från min morgonprommenad. Vilket underbart väder det är! Man blir glad i hela kroppen och vill bara ut ut ut.

Nu ska jag klämma i mig en rejäl frulle och sen ska jag gå och köpa tyg. Ska sy en Corpse Bride klänning till halloween. Vad ska ni vara? :)

WOHOOOOO

Jag är på ett fruktansvärt läskigt bra humör! Jag steg upp tillsammans med älskling halv åtta och följde honom till jobbet. Det blev en raskpromenad på en timma även idag. Klockan elva stod jag och plingade på Loftas port och vi tog en helmysig runda på stan med lite mat och shopping. Lofta tog sin väska och rullade iväg för en jobbvecka i Sthlm och jag gick vidare till Jenny och vi fikade ännu en gång.

Nu hade jag tänkt att lägga mig på soffan i en timma, men ICKE, nu är det dags för att städa lägenheten, sen gå och möta gubben på jobbet och dra och träna.

Har jag blivit träningsberoende? Möjligt. Men det är så gött. Jag känner mig levande! *he he he he*

PUSS DA!


30/4 2009

If I should die this very moment
I wouldn't fear
for I've never known completeness
like being here
wrapped in the warmth of you
loving every breath of you
still my heart this moment
oh it might burst

could we stay right here
till the end of time until the earth stops turning
wanna love you until the seas run dry
I've found the one I've waited for



Måndag.

Idag har jag varit superkvinna nomero uno! Jag har skrivit ansökningar, ringt telefonsamtal till både vårt grannland och vårt land, jag har hjälpt mormor samt ätit äcklig potatisgratäng. Snart ska jag ta bussen ned till stan och träffa Lofta och efter det bär det av på träning. Jag känner mig riktigt igång nu och det känns superbra. Magen är redan lite hårdare än för någon vecka sedan.

Iallafall så får ni nöja er med en höst-emem tills nästa gång vi hörs!

MYCKET NÖJE!


?

"Vi är hungriga!"
"Men gå och laga mat då?"
"mamamo de river käket så nee går icke"


Lofta är nog inte svensk trots allt.


DRAMIG/BAKLÄNGES

Oj kära nån.
Klockan 08:00 steg jag upp och följde min älskling till jobbet. Det blev en raskpromenad fram och tillbaka på 50 minuter. Sen satte jag i mig en härlig skinkmacka och slurmade på soffan i en timma. Min lilla mormor behövde en kompis att gå på stan med så jag fick snällt ställa upp och vara mormor-vakt.

Jag kom just hem efter ett riktigt hårt bodypump-pass på sats tillsammans med Nellie. Oj kära nån igen. Jag orkar knappt skriva en bokstav för armarna är som spagetti. Nu är det dags för att göra fint i lägenheten innan älskling kommer hem samt tvätta.

Imorgon kör vi ett pass igen, Gooooo Me ;D



Vi tycker till!

Okej. Nu ska jag berätta om framtiden.

Jag kom fram till att Christian har satt sig i en knivig situation. Han kommer här med få dras med mig hela livet. Han säger att det är okej. Bra. För vi ska leva med varann tills vi blir 90år. 93 år, påpekar han. När vårt 93e år är kommet kommer Christian att dö. En dag efter kommer jag att dö i hjärtesorg.

Då ses vi i himmelen!

Där ska vi sitta på två fluffiga moln och dingla med benen, Säger Christian. Och så ska vi titta på folk, pussas och äta chips.
Sen ska vi leva tillsammans i himmelen och sitta och prata om vårt roliga jordliv, tycker jag. Det skulle ta för alltid att prata om eftersom att det var det absolut roligaste man kunde vara med om!

super-emem grejar

Vart ska vi börja?
Jag och min vän Lill-Erik (Nellie) beslutade oss för att ta en promenad till Bergvik härromdagen. Solen lyste och vi var på bra humör. Men först skulle vi gå från herrhagen till Norrstrand för att hämta hennes plånbok. Det tog ungefär 20-25 minuter och när vi var framme vid vår destination började vi fundera om vi verkligen skulle palla att gå ända till Bergvik. Vi hamnade tillslut på en bänk vid den lilla tjärn vid badhuset med en påse gotterier från Lundbergs bageri. Där satt vi som två gamla tanter och diskuterade livet.

Dagen igår blev lång. Tidigt på morgonen steg jag ut i kylan och åkte till universitetet. Jag är från och med nu Fritidsforskare på heltid. Nellie och jag åkte ned till stan, sprang massa bank-bilskola-arbetsförmedlingen-ärenden och kände oss fett duktiga. Nellie beslutade sig för att sola sitt genomskinliga skinn och jag spenderade en timma på biblioteket. Det var så himla mysigt! Luktade precis som när man var liten, gamla böcker.
Hittade Ebba och Didrik - serien som jag lånade på DVD och har precis sett klart på. Så himla skoj!

Jag och Chrill drog iväg till gymmet och gjorde ett fruktansvärt dåligt pass innan vi hamnade i soffan framför hans favoritprogram - Lyxfällan.

Så fort Days of Our lives är klart ska dra och träna. Nu ska jag bli Fit For Fight! ;D

Fett tråkig blogg. Ni får stå ut. Det är ju ändå morgon.

Kolla på min supergosiga grisekno.

Du är så fin när du sover baby.


favoritreklam:


tillägnad Christian
för vi älskar den så mycket!

chockande nyheter!

Ligger i soffan, knaprar på en skogaholmslimpa och myser.
Idag är en stor dag. Jag ska träffa min gamle vapendragare Patrik för att ta en tur till mitt andra hem - Arbetsförmedlingen. Kolla upp lite hur det ligger till om jag skulle gå från student till arbetslös igen. Går det som jag vill, åker jag till universitetet och hoppar av (!) Turism var absolut ingenting för mig. Om det ens är något för någon. Jag börjar faktiskt undra det. Tyvärr.

Såhär ser jag ut varje morgon. Äter frukost i soffan tillsammans med min rosa

morgonrock. DET är livsglädje. ;)


pain.

Söker någon som kan hosta, skratta och nysa åt mig. För de tre saker kan jag INTE göra idag. Skulle jag hosta till, kommer hela jag gå sönder. Jag måste slänga mig i soffan och försöka kväva smärtan. Det är inte att leka med.
Så vad har jag gjort? Jo. Jag har fått ett friskis & svettis kort av kära mamma i födelsedagspresent. Så jag tränade alltså igår... för första gången på Evigheter!  Nu ska jag börja trimma mig själv inför Thailand. Ska vara fast och fin. Så det så. Synd bara att det ska vara så himla smärtsamt.

Idag ska jag baka! Blir nog kladdkaka eller något annat lätt bakat. Ge lite kärlek till Christians mage. Killar gillar när tjejer bakar har jag hört. Jag ska bli bak-drottning no.1


HAHAHAHAHHAHAHAHA!!!

Bilden ingen trodde fanns.

mimo - 14 år.



nu kommer helg-humöret!

Ni undrar säkert vad jag har gjort idag, ja, nu ska ni få höra. Jag har städat/rensat garderoberna. SURPRISE! ha ha. Skämt och sido........ Eller jo, jag har faktiskt gjort det.........
Och fint blev det! Vi har det mest kliniskt renaste hemmet i världen! Vill du också ha det fint hemma? Släng iväg en kommentar så kommer jag och min dammsugare och fixar och trixar lite. Det kostar dock en slant! Men är inte en fattig student värd det? Jo.

Chrillenpillen är och tränar, han blir stor och stark. Så stor att jag får knappt plats i sängen längre. Eller... egentligen är det tvärt om. He he he. Jag tar all all ALL plats och det är så gött!

Nu är det helg och jag är på ett riktigt helg humör. Ska ta gubben under armen och gå ned till stan och köra ett parti bowling. Family guy-maraton finns också på schemat. Oh! Har glömt att berätta att vi ska vara barnvakter imorgon kväll. Det blir nog mer intressant! Ska sätta gubben på prov, se om är barnvänlig eller inte. Är han det, ja men dåså säger jag! Är han inte... äsh da, det är inte jag heller, så det är inte hela världen.


tripp trapp trull
(och JA, jag är inne i en svart-vit period nu. Ni får stå ut med sånna bilder ett tag.)

jag är perfekt

Jag borde få en roll i Svenska Hollywood Fruar. Eller i detta fall, Herrhagen Fruar. De senaste två veckorna har det inte varit mycket knop på universitetet. Vi har inga lektioner förutom två dagar. Och när man förbrukat de där två dagarna i skolan tycker alla att det är asgött att ligga på soffan resterande dagarna av veckan. Jag håller med.

Igår storstädade jag här "hemma". Jag städade på platser du aldrig kan tänka dig att det ska städas på. I kökslådorna torkade jag rent, samt torkade rent utanpå skåpen i köket, dammsög, diskade, skurade golv och våttorkade ALLA saker och möblerade om lite. Dessutom hann jag med att baka till min man och färga håret. Nu ser jag någolunda OK ut igen.


Christian och jag har rent utav "glömt bort" att tvätta den senaste månaden, vilket innebär KILOTONVIS med tvätt. Och när gubben är på jobbet och rullar in cash så tvättar självklart Herrhagens hemmafru. Jag räknar på att det kommer att bli ungefär åtta tvättar på två maskiner åt gången. Heja mig!

Men nu ska jag gå och sätta på mig lite läppstift, jag gör det ungefär 3 gånger i timmen, 50 gånger per dag. Och Christian betalar allt, JÄTTEBRA! *HihiHihIhiHIhih*

<3


RSS 2.0