Du har allt som inte jag har.


 

Aldrig har jag känt mig så säker och trygg som jag gör nu.

Jag svävar på stora rosa moln och är så himla upp över öronen förälskad.

Jag har inte känt såhär för någon, någonsin, aldrig.

Jag är den lyckligaste i hela världen, Tack vare Dig, Christian.

Im in this for the long run.

 

 


and i do love you.

Igår åkte jag och min Gubbe hem till gubbens bortresta föräldrar och badade

bubbelpool. När man badar bubbel ska det vara riktigt varmt, kanske dock inte lika varmt

som vi hade det då det blev bubbel-svett istället för bubbel-vatten. Men det är väl lite trevligt det med.

Ikväll ska jag iväg till Syrran och passa trollungarna. Ska bli spännande och se vad dem hittar på ikväll.

 

Jag Älskar Dig Christian.


mimo till emem:

"Du låter mer som Nalle Puh till vardags än när du förställer rösten"


tlött.

Idag har det varit en riktigt jobbig dag. Höll föredrag för klassen för första gången, var så nervös att jag höll på att skita i byxan. Men som tur var så gick det riktigt bra och alla tjejerna i min grupp var riktigt duktiga. Puss till er!
När jag kom hem råkade jag ta en helt omedveten nap, shit, tre timmar, vaknade inte ens utav mobilen som låg bredvid mig i sängen, sick, är fortfarande trött, får bli en tidig kväll. Hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle vara så slitsamt att komma igång igen efter 10 månaders soffhäng, fått gäddhäng och allt. Men det blir nog bra. Ja, det blir det.

Mamma och pappa är ute på en höstsegling, skulle egentligen vara riktigt skönt att hängt med, kom jag på såhär i efterhand. Suck. Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och tycka lite synd om mig själv. Det är jag värd!

Dunderkram till världens bästa mimo som alltid ställer upp för mig, i vått och torrt, och har alltid gjort och jag vet alltid kommer att göra. Vad 17 skulle jag göra utan dig? Katastrof! <3

ett riktigt äckel, luktar apa osv. men det får man faktiskt lov att vara ibland.

jag gillar faktiskt att vara äcklig.

kjamizbananiz


11september

Tänkte bara passa på att påminna er att på Fredag är en viktig dag, jag fyller nämligen 21 höstsnurr. Paket kan skickas till antingen kronoparken eller herrhagen! Förtillfället är jag dundersjuk, men hoppas på att överleva tills på fredag. En sån viktig dag kan man ju inte missa, heller.

Merry Christmas!

Här sitter jag, regnet knastrar mot fönsterrutan och jag lyssnar på julmusik och njuter. Åh, tänk när hela Karlstad är täckt i vit kramsnö och det knarrar under fötterna. Man fryser lite om näsan och varje gång man andas kommer det rök ur munnen. Man står och kramas någonstanns när klockan är sju fast man kan tro att den är elva. Jag längtar.

Snart ska jag upp till universitetet med Nellie och fixa lite papper och sen ska vi vidare till stan och försöka hitta något fint. Igårkväll fick jag migrän btw, som grädden på moset liksom, typiskt. Någon måste ha en vododocka av mig och hade en jätterolig vodo-dag på mig igår. Heja!

Nu ska jag leta upp ett par byxor. Mycket nöje!

Och detta är mitt nylle för idag.

 

Till Alli:

HA HA HA HA HA!!!1


Kom hem!

Jag har alltid haft en förkärlek till Lars Winnerbäcks Kom Änglar. Och det visade sig att Christian också är ett fan av just den låten. En kväll satt vi och Spotify:ade och fann Kom Änglar i en helt annan version som jag totalt förälskade mig i. Jag satte på låten på högsta volym och sitter nu och småbölar. Den är så fin, den är så sorlig. Christian är på jobbet och jag bölar lite över det också, en timma utan honom är som ett år. Sen bölar jag för att jag har världens skitmens och jag blir så himla fjantig under lingonveckan att jag bölar om jag inte får tillräckligt mycket socker på bullen, eller den minsta bullen. Samt jag höll på att svimma på bussen och fick aspanik och trängde mig ut och dog lite. Så idag är en riktigt piss-dag. När man spelar sorgliga/fina låtar förvärras bara detta barnsliga syndrom. Vem har kommit på detta dumma påhitt med mens och hela dess tillbehör? Nu bölar jag lite över att jag måste sova ensam ikväll.Böl böl böl.

 


RSS 2.0