stackars stackars emem

igår var en dag i kalabalik. på väg till jobbet blir jag attackerad av en superarg geting som hade surrat in i min bil! känner plötsligt något konstigt i ryggen och drar handen över för att känna efter - aj aj, nu fick jag ont i fingret också. vilken dumming! stickas i både ryggen och fingret sådär. jag har aldrig blivit stucken förr och vill aldrig bli det igen, vilken smärta! jag grät som en liten flicka och kunde inte jobba utan fick åka hem till kära sjuksyster svärmor som fick plåstra om mig.

sen blev jag glad igen då jag och sara tog en sväng på stan och hittade SJUKLIG rea på Monki, vilket resulterade i stora shoppingkassar trots shoppingförbud. sen drog vi till boulevard (världens bästa butik) och köpte en sån asgrym lampa till köket som sara lyckades pruta ned två hundra lappar - tackar! sen drog vi hem och målade det sista i köket. för vet ni vad? köket är ÄNTLIGEN färdigmålad! hurra hurra för oss! vi är så bra! tack och hej för mig tråkiga blogg.

sara tusenfoting!

 LAMPAN :D (inte mitt hem på bilden)


du är min musik

vackraste jag har.


nytt på magen.

Har inte varit så jätteintresserad av navelpiercingssmycken tidigare, har kört med min gamla rostiga som jag haft sen jag piercade mig. Men i Amsterdam hittade jag två lite smågulliga smycken till otroliga kanonpriser. Tror jag gav typ 100 spänn för den lilla elefanten och 150 för fjärillen. Har inte stött på sånna priser i Sverige. Eller är det verkligen så billigt här också?


lite utav dagens shopping

Har köpt (enligt mig) det vackraste halsbandet evver här i Amsterdam. Min för endast ynka 20euro.  im in löve!


tut tut semester, här kommer jag!

det pirrar lite mysigt i magen, klockan halv ett såhär en torsdagsnatt (eller säger man fredagsnatt? nä?). Vi skrapar ihop rester i matväg som vi laddar magarna med innan nattbussen till sthlm. att åka natt är något jag alltid gillat. det känns speciellare på något sätt. som om det bara är du och natten vaken. allt är mörkt, tyst, man är lite småpirrig och nervös inför den kommande resan. love it!

idag gick jag på min första semesterdag. uuur gött! spenderade dagen med älsklingsnellie. vi gjorde vuxna ärenden som alltid (på något konstigt vis), när vi ses. bankärenden, arbetsförnedringsärenden, forexärenden, men framför allt - SHOPPADE. som alltid (på något konstigt vis).

nu ska jag kolla igenom packningen för den allra sista gången. nu åker vi älskling, nu åker vi på semester! amsterdam, here we come!

brum brum moppe love!


RSS 2.0