godmorgon sverige!

oj vilken fin dag det ser ut att bli idag!
jag ska strax kila iväg för ett rejält arbetspass. 08-17.30, får se hur det går, har ju varit sjuk ettt par dagar nu.
men jag har verkligen vaknat på rätt sida så detta ska nog gå bra :) underbara dag, du är varmt välkommen!

träffade beige farbrorn i barcelona, snopet nog!


kärleksresa


Till Amsterdam den 2 juli är nu bokad.
Älskling vi kommer få det så mysigt! <3

världens bästa dag

Välkommen till PORT AVENTURA!

 

Europas största berg&dalbana Dragon Khan,

Europas högsta fritt fall Hurricane Condor,

Furious Baco - 0 till 135km/h på 3,5 sek,

im proud to say; YES! WE DID IT!

 


sabolicious

Ingen har väl missat Thomas Sabo's smycken? Helt fantastiska små berlocker i olika stilar. Jag fick ett litet paket av min kära gubbe för någon dag sen. Öppnade och där i fann jag den gulligaste lilla berlocken jag någonsin sett. En converse-sko med vingar! Lycka! Nu ska jag fortsätta att samla berlocker och fylla något armband med dem.

Thomas Sabo <3 mig!

ikea dag hundrafemtioelva

Det fick bli en tur till Ikea idag igen, hä hä. Jag kan deras sortiment utan och innan nu. Känns som om det är dags att byta inredningsbutik för ett tag. :P
Idag köpte jag lite förvaringssaker. Chrille och jag har så sjukt mycket grejer, kan inte förstå. Som om vi redan left och samlat på oss grejer i femtio år.

Onödig pryl som ändå fick hänga med hem. ÄLSKAR vasen!

 

Var hemma hos min kära svärmor i början av veckan och pysslade. Håller på att göra något scrapbook-liknande i vårt thai-album. Det finns en jättebra scrapbook butik som ligger i Haga i Karlstad med massa grejer. Minns dock inte vart den heter men den ligger i haga bredvid happy kitchen. Check it out!


duktiga duktiga pojkvän

Idag har min gubbe slitit som ett djur i hela fem timmar - nonstop - med att sätta ihop vår nya säng. FEM timmar. Stackars duktiga gubbe. Alltid är det någonting som strular när man handlar från vårt älskade IKEA. Skruvar som fattas, skeva bitar eller något annat stört fel. Idag var det för små hål som gällde. Men tillslut så gick det och nu är sovrummet i sin ordning. Vi njuter!

Välkomna hem till oss! Vi bjuder på mjölk och bulle.


onsdagsnöjen

De senaste dagarna har jag blivit helpåverkad av våren. Nästan rinner, ögon rinner, allt rinner! Imorse kunde jag knappt prata utan att låta totalt utvecklingsstörd. Jag var så ynklig att jag tyckte att det var bäst att åka och köpa en tycka-synd-om-mig present till mig själv. Jag tog gubben under armen och drog till världens absolut bästa butik - IKEA. Och åkte därifrån med en ny sängram, sänglampor, mera lakan osv osv osv. Då kan man ju inte bli annat än glad! Sängen levereras imorgon och jag hoppas att gubben är på bygg-humör då jag är på jobbet! ;)

Ser lite fram emot imorgon. Ska på mitt andra besök hos kiropraktorn och dra, klämma och knäcka lite till. Har haft rejäl smärta i ena skinkan idag. Så fort jag tog ett steg högg de till i rava (rumpan, värmländs översättning).  MEN! Jag kom på världens bästa idé - högklackat! Högklackat tog bort smärtan och det är väl de jag får leva i nu. FAST.... dagens lärdom: Att köra bil i högklackat går fet-bort. Det går ej! Inte för mig iallafall.

Nej, nu ska jag göra en äggmacka och mysa i soffan. MYCKET NÖJE!

nya tavlan - som utlovat!


jippey-yay!

Fick hem min klänning som jag (snopet nog) beställt ifrån ellos idag! woiii! den kommer användas flitigt i sommar tillsammans med mina andra hundra långklänningar jag shoppat på mig på senare tid!


Har förövrigt haft en underbar helg! Firade vår ett årsdag i fredags men vi save:ar dunder-firandet tills nästa vecka då vi hoppar på planet och drar till Barcelona. Vi träffade vänner istället och hade riktigt trevligt och drog vidare ut på stan. Lördagen plockade elin upp mig för en kärringtur till bergvik och kvällen avslutades klockan tre på natten då vi helt snurrade iväg på världens bästa tvspel - indiana jones lego!

Nu ska jag slänga in en paj i ugnen och bjuda göbben på! ha det så trevligt ^^

RSS 2.0