hej igen mina vänner

nu bloggar jag igen, snällt va?
idag tog jag mig en rejäl långpaus ifrån flytten. känns gör gött! träffade sara och spenderade typ 12timmar på stan. shoppade ett par nya vinterskor, en långklänning och lite smycken. då kan man ju faktiskt inte klaga. sofia kom och mötte upp oss och hängde med ett tag, det var mys!

hade tänk att ta kiss-västen med ut på stan idag. men jag vågade inte. känner mig lite som en bonde i den, tråkigt nog. kanske får kiss följa med mig ut på stan i örebro, kanske, kanske inte. jag är nöjd över att bara ha kiss hängande i garderoben ändå.

kommer kiss att få se dagsljus?

TYCKER du att kiss borde få det?


hej kompisar

vilken dålig bloggare jag är. ber om unskyld för det men ni får helt enkelt gilla läget fram tills efter flytten.
jag kom på att jag faktiskt är numera livsnjutare (ej arbetslös) och har all tid i världen till att blogga! bra va?
min käre make är i örebro och bygger på lägenheten och jag är kvar hemma och gör kvinnogöra (alltså städar). jag har faktiskt lagt golv i hela vardagsrum så lite manly är jag ändå. bjur på en bild på mig som ni kan gotta er i tills nästa gång vi hörs. för nu måste jag börja packa ifall jag skulle råka somna på soffan (lätt hänt). Hare gött mina vänner!


lillstress

Såhär ser vår nya lägenhet ut at the moment. Helt totalt obebolig. Och jag är lillstressad. Jag gör min sista arbetsdag på fredag och efter det har vi en vecka på oss att få klart flytten. Vi ska lägga nytt golv i hela lägenheten, måla/tapetsera om allt, renovera kök. Jises. Hur ska detta gå? Håll en tumme för oss.


Väggen mellan kök och vardagsrum är numera borta iaf!

HALLÅÅÅ ÖREBROOOO!!!111

okej. såhär är det; jag veta om det finns en enda örebroare som av en slump råkat läsa min blogg.... skriv en kommentar så kanske vi kan bli kåmpizar. för jag är snart längre inte en karlstad-bo utan en örebroooare. låter så trevligt i munnen när man säger det. öööörebrooooooo.

härromdagen köpte vi vår första lägenhet, en 3a med balkong och utsikt över en polisstation. helt ok men kan inte på långa vägar jämföras med vår fantastiska lägenhet som vi har här i karlstad. lite ledsen i ögat är jag faktiskt nu när jag måste skiljas från mitt älskade krypin. det är bara att bita i det sura och göra det lika fantastiskt dit man kommer.

iallafall, 2:a på Herrhagen i Karlstad är ledig från och med oktober. 65kv, 3,20 i tak, stora fönster & ett gigantiskt kök. Behöver du lägenhet så hör av dig till mig så styr jag upp med en private-show.


hej örebro, nu kommer vi!


puzz & kjam.

RSS 2.0