fredag igen.

på måndag ska jag skriva kontrakt för det nya jobbet (företaget HemÄnglarna, man städar, gör ärenden och grejar åt rikemansfolk som inte orkar lyfta på rumpan själva) . ja just de, jag har glömt att säga; JAG FICK DE!
men nu vet ni. jag fick jobbet som jag kick-ass:ade på. hö hö! så fort jag får någotsånär fast inkomst ska jag börja leva på riktigt igen! WO-HO!


Men dra mig baklänges!

Idag var jag på en KICKASS intervju där jag var så fett duktig att jag var tvungen att skratta högt åt mig själv när jag gick därifrån. Jag vet att jag gjorde ett grymt bra intryck och att dem gillade mig. Nu återstår det bara & se om jag får det eller ej. Känns inte som om jag blir så superduperledsen om jag inte fick jobbet, men visst, det vore fett gött, men jag är bara lycklig över intervjuen.

Jag: "Jag vill VERKLIGEN ha detta jobb, jag är så sugen på att jobba att jag håller på att spricka!"
Intervjuargubbe: "Jag ser det på dig, det lyser i ögonen på dig och du skulle passa vårat företag!"


Mja. Kanske. Kanske inte.


När jag kommer hem ringer min mobil. Det var en tjej vid namn Erika som ville träffa mig på torsdag för en ANNAN intervju. HA HA. Nu skrattar jag ännu mera. Vad har jag gjort? Karma....? Hmm... Jag har varit ganska snäll mot Christian på sistonde, och mormor förståss, det måste vara därför ;)



Jag och baby har nyss varit på ICA och köpt oss en bamse godispåse som vi ska trycka i oss. OCH Brämhults Hallondryck. Lite nyttigt iallafall. jaja, jag ska inte tråka ut er mer, MYCKET NÖJE, PUSS!



break a leg

07.15 - 07.45 Morgonpromenad
08.00 - frukost
10.30 - ARBETSINTERVJU

vintermys

Vi håller på att greja om lite här "hemma". Hallen målas om och lite pynt och blommor får flytta in hos oss.
Kvällarna är mysigast, då tänder vi massa ljus och kryper upp i soffan och slaviskt tittar på våra favoritprogram.
Jag längtar tills ikväll då jag får krypa upp bredvid Christian och pussa ihjäl honom! Aldrig känt så för någon som jag känner för han. Över sex månader och fortfarande galet nykär! <3


ÄCKLIGA JAPANER!

Jag brukar inte bry mig direkt så mkt om att skriva på protestlistor och sitta och vara upprörd över olika saker som rör vår planet. Men DETTA gör mig upprörd. Japanerna dödar över 20,000 delfiner varje år!!!


Skriv under HÄR och HÄR. Och titta även http://thecovemovie.com/

Vad är felet på dem? SEPE-MÄNNISKOR!


gosh!

Idag är första dagen på mitt nya liv.

Jag ska jobba. Hör ni? För första gången på ett ÅR! Jag är så nervös. Och när jag blir nervös blir jag så himla bajsnödig. Åh kära nån. Jag förstår inte ens varför jag ska vara nervös, jag har gjort saker som är TUSEN gånger värre än detta jobb. Jag har skickats till Säffle för en tvåveckors intensivkurs för bilkörning HELT ENSAM, jag har jobbat som bageriansvarig på ICA, jag har stått i en fullsmockad universitetskafeteria och sålt pizza så att svetten spruta. Detta ska jag väl också kunna klara av? Ja, lägg ned nu emem.

Jag är bra, jag kan.

gosisar!

wounderful


it takes two to tango

"Älska mig mest när jag förtjänar det minst,
för det är då jag behöver det som mest."


fredag betyder helg

Morgonen började klockan åtta med en 45-minuters rask promenad. Sen landade jag i soffan och har redan hunnit söka tre jobb. Nu är jag så taggad så det finns inte. Snart ska jag åka iväg till min mormor och städa hennes lägenhet = tjäna storkovan. Ikväll ska jag och Christian möta upp mina päron för bio. Åh puh! Jag är trött idag. Nej, tråkig blogg, bäst jag slutar skriva. MYCKET NÖJE!


hi hi, skojsigt!


morr!

inatt var jag ledsen. hela utan-jobb-situationen kom totalt ikapp mig och jag låg under täcket och snyftade. försökte vara tyst för att inte väcka Christian, men efter bara ha hunnit varit ledsen i en liten stund vände han på sig och kom krypandes emot mig. sen låg vi och kramades en lång stund tills jag blev glad igen. tänk att han vaknar av ett litet snyft, men inte annars! hi hi, gos.

idag har jag varit hos min nya jobb-coach på Lernia. hon skrattade mig rakt i ansiktet när jag sa att mitt mål med att vara hos dem var att dem skulle skaffa mig ett jobb. "Ett jobb? HA HA. Vi skaffar inga jobb. Jag håller ögonen öppna, hittar jag ett jobb så mailar jag dig." Då höll jag på att bli ledsen igen. av frustration. vad är det för mening att gå till en jobb-coach som alla vi som bor i sverige betalar fettmycket pengar till, om de ändå inte kan ge mig ett jobb? då blev jag arg och stormade till arbetsförmedlingen och försökte snacka skit om Lernia och sa att jag vägrade gå dit. tant'a jag prata med tittade förvirrat på mig. har hon aldrig sett en upprörd fritidsforskare förr? är jag den första?

jag tänker iallafall starta krig mot sverige/arbetsförmedlingen/lernia OCHSÅVIDARE.


NU ÄR DET KRIG, ÄR DU MED MIG?

ibland får jag söta kylskåpslappar av min fina pojkvän.
Lycka.

thailand

Snart är vi där.

Idag längtar jag så sjukt mycket.

Jag vet att jag kommer må så sjukt bra såfort vi stiger av planet.

Jag längtar.


<3

Har haft den mysigaste helgen på jättelänge. Det var verkligen riktigt härligt att åka iväg tillsammans över en natt, bara han & jag.
Vi kom fram till länsmansgården vid ungefär sextiden och gjorde oss iordning. Då gick vi in till stora huset och satte oss i baren och tog en drink. Snabbt efter det var det dags för att åka till Selma Spa för att se på Teater med bla. Telia-pappan, han som är med i Fråga Olle och några mer "kändisar". När teatern var slut gick vi ned till dansgolvet som ungefär såg ut som på en färja. Gammalt och lite halvskabbigt. Vi satt där och tittade på folk tills taxin kom och hämtade oss.


Tack för världens underbaraste helg, du gör mig så lycklig Christian! <3 Du får mig att känna mig speciell!

Min Man & en White Russian! :)


Lördag

Äntligen!

Lördagen har kommit och det är dags för mig och min snickarpojkvän att åka iväg på mini-semester!
Det blir teater och massa myspys hela kvällen.


Jag är kär kär kär kär kär och passar det inte herrskapet så behöver ni inte kika in här och läsa. För det är min blogg, och inte din. :)

PUSS


ett till inlägg om min pojkvän, surprise!

Min gris är borta över natten tillsammans med hans jobb. Det tycker jag är dödsledsamt. Det är så kallt och tomt att sova ensam. Ingen stor klump att klänga och klättra på på nätterna. Ingen som kramar mig och håller om mig. Christian är nämligen världens största gosklump på nätterna. Han ligger gärna tätt, tätt intill mig, snosar mig på halsen och håller i mig hårt. Ibland så hårt att jag får blodstopp. Men det gör inget, det är smällar man får ta när man har en griskatt till pojkvän. Åh, vad jag älskar honom!

Pussar man på honom när han sover smaskar han tre gånger. Smask, smask, smask. Börjar han att snarka, vet man att det är dags att dammsuga. Dammsuger man dagen där på, snarkar han ej. Jättebra!!

Varje morgon väcker han mig med pussar, jag försöker alltid hålla andan för att inte förgifta honom med hunden som dött i min mun under natten. Han har faktiskt inget speciellt dåligt morgonhumör heller, vilket i sin tur gör att jag inte vågar ta ut mitt dåliga morgonhumör på honom!

Åh, hur ska jag klara en hel natt utan honom? Jag får kramas med trasselsudd istället....

Trasselsudd is my homeboy!


hallå helgen!

he he he he, gissa vad? i've got a job. HÄ HÄ! YEP! Iallafall ett extrajobb. Och extrajobb kan man faktiskt hänga lite i julgranen. Imorgon ska jag åka och skriva på ett kontrakt och efter det så är jag inte längre fritidsforskare på heltid utan iallafall halvtid. Känns skönt att börja lite smått också, vet inte riktigt än hur mkt jag kommer jobba. Men iallafall någon gång då och då. Och det är skönt att inte bara kastas in i arbetet efter en fruktansvärt lång tid som arbetslös.


Christian har överraskat mig också btw!
På lördag ska jag och gubben ta bilen ut till Länsmansgården och bo på hotell och gå på teater. Ska bli ruskigt mysigt att bara komma iväg bara han och jag för en natt. Jag längtar! <3 Han är allt en liten fixarfrasse trots allt.

OH en grej till! Vad mysigt det är med lite snöflingor som virvlar runt utanför fönstret, 100% Mys!

MYCKET NÖJE!

30/4 2009

vi har tagit oss igenom ett helt halvår tillsammans.

nu kör vi ett halvår till. <3


"Allt vad du vill att andra ska göra för dig, ska du också göra för dem."

Vilket himla påhitt! Den människan som kom på det har med all säkerhet inte testat själv.
Jag försöker (observera försöker) alltid tänka så, vara snäll, kanske för snäll och blåögd i vissa situationer. Men det funkar faktiskt inte. Folk blir bara mer och mer egoistiska och tänker helst bara på sig själva istället för att kanske någon gång ibland tänka på andra. Jag försöker, lägger ned mig och anstränger mig i olika situationer för att få allt så bra som möjligt, men får liksom inte så mycket tillbaka. Det gör mig ledsen. Och då blir jag bara mer snäll och tänker återigen "Allt vad du vill att andra ska göra för dig, ska du också göra för dem". Fast jag vet att det inte funkar. Så... vad ska man göra då? Jo, kanske bli en iskall bitch som inte tänker på någon annan än mig själv. Alltid. Ska jag bli sån? Livet är nog mycket lättare då iallafall..... Jag kan försöka. Men kommer aldrig klara av det. Jag är för snäll.


Jag hatar att vara snäll. Ta bort ordet Snäll ifrån Svenska ordlistan, tack.


RSS 2.0