godmorgon!

Fy, jag vaknade nyss. Får sån panik på mig själv när jag sover såhär länge :( Åh...
Boven i dramat till att jag sover allt för länge är Louise!! Sprang över till henne vid sextiden igår, kom hem klockan fyra på natten. Vi började med att välja ut lite kläder till thailand, höll på ett bra tag med att prova kläder, stöka runt i garderoben och prova lite till. Sen slog vi oss ned i soffan och spelade tvspel i sex timmar. Ha-ha! Sex timmar tvspel är inge fel de.

Sitter just nu och väntar på att min pillerdrottning ska ringa mig så ska vi dra till friskis & svettis och efter det ska vi åter hem till henne och fortsätta vårat tvspels-maraton. Borde träna idag, men har sån sjuklig träningsverk i magen så jag vet inte om jag pallar. Pallar jag? Hmmm......

Ikväll kommer Moa och Jenny och joinar oss, ska bli mys! :) PUSS!


<3

2009-04-13
Christian till mig på msn:



"Jag vågar inte rapa nu för ja tror de kommer en fjäril från min mun då!"

Då hade vi träffats i en vecka.
Nu har vi hållt ihop i snart 10 månader.
Underbara älskling, Jag älskar dig!
Tack för att du är min.




myspys tisdag

Haft en supermysig dag! Louise och jag gick ned till stan vid elva och gick runt och strosade för några timmar. Vi gick till Louise favoritbutik - apoteket! Alltså ni ska bara veta vilken pillertant hon är, haha! Är man sjuk är det bara att ringa på Louise så kommer hon med sitt medicinskåp och botar dig! Perfekt! Därefter sprang vi runt på de vanliga tråkiga butikerna i Karlstad. Kan vi inte få TopShop? PLZ?


Köpte en ny, skrynklig klänning. Men vad spelar det för roll när den bara kosta 49:- ?

:P


söndag 25.

hey babes!

idag var chrilles föräldrar här och tapetserade om hallen. det blev jättejättebra! är helnöjd och kan knappt berga mig tills vi kommer hem ifrån thailand och han får se hur fint det är! när dem hade gått möblerade jag om lite här och där i lägenheten, rensade kartonger och bytte gardiner. nu äntligen är det lite mer hemkänsla! köket ska målas om till våren och förhoppningsvis sovrummet också. dock är lägenheten bara hyres och vi vill ju gärna köpa en lya, då känns det lite sådär att lägga ut massa pengar på att göra om när vi ändå inte vet hur länge vi kommer att bo just här. men det är roligt att ha det fint för stunden iaf, eftersom att jag total-älskar denna lägenhet :)

nej, nu ska jag göra något annat som får tiden att gå!
Puss!


oj så putt?

fredag 22.

Känner mig yr idag, som om jag ska svimma  om jag inte gör något annat än att sitta still. Fett obehagligt. Måste vara lågt blodtryck, mamma hade också så när hon var i min ålder. Iallafall så har jag kommit in från en halvtimmas super-rask promenad. Bränna lite fett, har sån träningsverk att jag måste vila från gymmet idag.
Nu äter jag äcklig mat, som ändå måste ätas innan jag ska jobba eftermiddag. Ikväll blir det nog väldigt lugnt. Ska fixa lite grejer här hemma samt börja välja ut kläder inför Thailand.

Nej, nu måste jag skynda mig :) Puss!

lille pownyn.

torsdag 21.

GODMORGON!
Har precis smällt i mig en rejäl frukost, Jenny kommer och plockar upp mig vilken minut som helst och då bär det av till Friskis & Svettis. Igår gick jag och la mig klockan elva (!) Hallå?! Klockan elva? Jag är otroligt nöjd över mig själv!

Ibland kan man få städryck nivet? Så jag skrubbade rent kaklet i köket, gjorde rent köksfläkten inuti och utanpå. Rensade dusch-avloppet i badrummet samt skrubbade kaklet i hela badrummet. Vi har svartmögel där, och den snälla hyresvärden tycker inte att det gör så mycket. "Har kaklet trillat ned än?" Frågar han. "Öhm... Nä?" "Nej men dåså. Säg till när det trillar ner".  Din lilla fula gubbe. Man kan faktiskt få cancer av att leva i mögelmiljöer.

Nej oj hoppsan! Nu måste jag kila!
MYCKET NÖJE!

kiss me thru' the phone

Jag har köpt en lite finare långklänning som jag ska ha i Thailand. Inget jag ens hade tittat på i vanliga fall, men tror den skulle vara riktigt fin att ha på kvällarna där nere.

Ikväll ska jag träffa Louise och Jenny. Känns som jag numera sitter ihop med Louise som bara bor tvärs över gatan. Vi har godmorgon/godnatt-samtal och sisodär hundra samtal och sms däremellan. Puss på dig min louisefis! Hon agerar pojkvän sålänge tills jag får tillbaka min ^^

Ganska läcker. Jag är helt ok nöjd!


wierdo.

Inatt hade jag världens sjukaste dröm. Jag drömde att jag var med i Paradise Hotel, jag var en av de lite mer "osynliga" deltagarna som inte hördes eller syntes så mycket. En kväll ringde jag Christian och grät och ville hem. Efter att vi la på kom en manlig deltagare fram till mig och skulle trösta mig. Då blinkar jag åt honom och säger att jag bara spelar. Öh? Okej. Jaja. Sen började vi smida massa planer för att få ut tjejerna på hotellet. Helt plötsligt var jag i något fett konstigt hus (gigantiskt hus) Där lurade en kille i mig Syra så jag blev helt flummig och kände mig jätte obehaglig. Då träffade jag Mimo (som jag försökte spela normal inför) och Elin som jag berättade allt för och blev arg (?). Sen gick jag runt i huset och typ försökte hitta en plats att sova av mig ruset.

Sen vaknade jag av att en gubbe ifrån Thailand ringde och berättade att ett hus som vi önskar att hyra finns ledigt under vecka 7 då vi är där. HURRAY!





Jo, tack. Här skulle jag gärna bo för en vecka!

första dagen

Christian ringde och väckte mig vid elva imorse, då hade dem precis checkat in på ett hotell i bangkok. Resan hade gått väldigt bra, de hade lyckats få någon timmas sömn och kunnat titta på massa film och spelat tv spel. Vilket tyder på att vi tjejer också kommer att ha tillgång till det på flyget. Känns bra :)

Typiskt att första dagen då jag är ensam ska jag bli sjuk. Vem ska nu ta hand om mig? Pussa och tycka synd om mig? åheeee. 

Igår hade jag jättesvårt för att somna in. Drömde om att jag och Chrille skiljdes åt på massa olika sorgliga sätt, vaknade med jämna mellanrum och bara kände obehag.

Ikväll ska jag bara kurera mig på soffan, nysa, snora och tycka synd om mig själv. Tyck synd om mig du med?


usch&fy.

Har haft gråten i halsen hela dagen.
Om exakt tre minuter lyfter ett plan ifrån Arlanda som kommer att flyga till Thailand. På det planet sitter min underbara Christian.

Chrille, Cesar och Stefan åker ned tre veckor före oss tjejer. Och det gör faktiskt ont i hjärtat. Tre veckor är faktiskt ändå tre veckor vilket är lika med ganska lång tid. Jag kommer att sakna honom något så grymt mycket.

Hela veckan har vi spenderat massa tid med varann, pratat, myst, tagit vinterpromenader och busat.
Imorse hann vi inte riktigt säga hejdå till varann då jag försov mig och fick superstressa i väg till jobbet. Har försökt att hållt humöret hela dagen men när jag kom hem bara brast det. Fy.

Sitter nu i hans kläder tillsammans med en nalle som han gav mig igår och tycker synd om mig själv. Samtidigt som jag är superglad för hans skull.


Älskling, du är värd allt!
Jag älskar dig!

kärlek <3

hittade denna sköning-bilden alldeles nyss. Den är från i somras, då vi var ute och stojade på nätterna

och slapp vantar och stora tjocka jackor. Om mindre än tre veckor tar jag mina favvotjejer under armen, hoppar på flyget och åker till värmen. Mellan landar i Turkiet för några timmar, vet någon vad man kan hitta på där?

Jag börja längta riktigt fruktansvärt mycket nu.


hej hallå dagboken

Christian steg upp lite tidigare än mig idag och gjorde sina vanliga morgonsysslor. (Det är så skönt att ligga kvar i sängen, jag brukar alltid stiga upp först) Sen gick han till sängen, plockade upp mig och bar både mig och täcket till soffan. Där låg i och myste i någon timma innan vi satte på oss vinterkläder och gick ut i kylan. Tog en lång promenad, var ute och lekte lite på isen, pussades och sen åt vi hamburgare. Världens bästa dag med andra ord!

Christian är nere på stan och äter mat med polarna, jag ska snart ta Louise under armen och kila över till Moa för en tjejkväll. Det kommer nog bli lite thailandssnack. Jag åker om fyra veckor, oj, det är inte långt kvar nu! Chrille åker nästa fredag :( Då blir jag gräsänka i tre veckor, känns lite sorgligt faktiskt. Men det är alltid bra att sakna varandra!
ÅÅÅÅH jag längtar tills jag kommer ned till Thailand och får uppleva massor tillsammans med han och våra vänner. Bästa resan någonsinn? Inte alls omöjligt ;)


Nej, nu måste jag klä mig. Mycket nöje!


hej hopp snopp

Hallå bloggen, Long time no see!

Jag sitter förtillfället uppkrupen i soffan i min nya ljuvliga morgonrock och munchar massa godis. Kollade på paradise hotel förut, kunde inte hålla inne tårarna. Är alltid så himla känslig när jag ser andra som gråter i filmer. Men iallafall. Jag började dagen med att jobba, sen fick jag supersug efter potatisgratäng och rostbiff, Så det fick det bli! Satt och njöd riktigt länge innan jag började med disken. Det tog förtiofem minuter! Alltså fattar ni? 45 MINUTER! Vart kommer all disk ifrån? Jag diskade ju i förrgår. Och den disken tog en halvtimma. Jösses.
När jag blir rik ska jag anställa en diskare.
Iallafall, sen hade jag gubbfingrar i över en halvtimma. Ni vet, russinhud. Fy vad hemskt äckligt det är när det blir så! Usch jag ryser.

Hoppsan, här sitter jag och skriver om ingenting. Bäst att avsluta.
MYCKET NÖJE!


RSS 2.0