<3

Vill tacka min älskling Christian för två helt underbara juldagar! Jag älskar dig.


God Jul!

Jag har inte bloggat sen Lucia, snacka om bloggtorka. Men jag tyckte iallfall att det kanske var dags att slänga iväg ett inlägg till mina nära och kära och berätta lite om min jul. Dagen började hemma hos mamma och pappa och avslutades hemma hos Christians föräldrar. Jag fick allt man kan tänka sig inför resan till thailand. En 70 liters ryggsäck som kommer att fyllas med shopping och presenter, lite restillbehör, pengar och småplock ifrån min familj. När jag kom till Christians blev jag väl bemöten av tre paket; en supergossig morgonrock som jag hädanefter kommer att bo i dag som natt, pengar till thai och godis. Men det bästa av allt: Från min älskling, en paljettklänning som jag har gått och tittat på i flera månader! Denna julafton var det bästa av alla!

Ikväll ska jag och älskling till hans föräldrar på julfest och efter det får vi se vart vi tar vägen. Klänningen och klackarna är på! God Jul alla :)


Tomen kom! Nelly var i extas.


Åh en sån vacker skapelse!


Lucia

Klockan halv åtta stormade mamma in i mitt rum "LUCIATÅG, LUCIATÅÅÅG!! UPPPP!!" Och hela familjen sprang upp. I trappen stod min syster och hennes två gosungar och sjöng luciasånger och hade med sig pepparkakor och lussebullar. Det var så himla mysigt!

Idag är det en fruktansvärd vacker dag. Solen lyser och frosten ligger. Känner för en riktigt långpromenad i skogen. :) Idag är jag ok!

Godmorgon! "Idag är första dagen på mitt nya liv."

kan inte allt bli som vanligt igen?

Allt ljus har bara försvunnit någonstanns. Jag är så fruktansvärt trött. Sliten. Trött på allt. Orkeslös. Just nu är ingenting bra och jag bara önskar att jag kunde bli mitt normala jag igen. Vad händer med mig? Jag har ingen aning... Fattar ingenting. Förstår inte. Vad händer? Kan man tappa bort sig själv? För jag har antagligen gjort det... Hur hittar man sig själv igen? Vart ska man leta?

Less.

döende

Kära folket.
Jag har inga pengar på mobilen och MILJONTALS samtal att ringa. Usch och typiskt. Jag har precis kommit hem från jobbet och är dödstrött, måste krypa iväg till gymmet och köra ett pass, men jag orkar verkligen inte. måste göra det ändå. Jag är öm i ryggen och har gammal träningsverk i benen, jag är slut i huvudet och superhängig. Det är hårt att jobba.

Så, till alla jag har lovat att ringa: Ring mig istället!

hej mina vänner

Jag ligger i soffan och har precis smällt i mig en hemmagjord hamburgare som var som tredubbla munorgasmer och jag bara njöt! Tänkte tvätta berget av tvätt ikväll också, men som vanligt tror jag att jag har tvättid men har det alltså EJ. Får vänta yttligare en vecka och det gör mig så ledsen i hjärtat att jag blir stressad. Kan tvätten ta död på en? För jag dör alltså lite varje gång jag tror att jag har tvättid fast jag inte har det.

Måste komma på något annat att sysselsätta mig med i någon timma. Jag kan studera pepparkakshuset som jag och Christian har byggt kanske... Nä, då vill jag bara äta upp allt. Och då blir Christian arg. Bäst att undvika studera huset.

Nej, jag tror faktiskt jag ska ta mig en halvtimmes sömn på soffan alt. krypa ned och grisa lite i sängen. Ja, de lät gött!

Jag är Trött.


Arbetarkvinnan talar!

Nu är jag inne på min andra jobbvecka. I fredags var jag fjantigt trött, låg i soffan efter jobbet och visste knappt vad jag hette. Då kom Christian hem med en Pucko, en plopp och en Palle Kurling till mig. Jag gillar att vara trött, man blir uppassad och ompysslad. Från och med nu ska jag alltid vara trött och få saker serverade på guldfat. Har fått massage också, men de va allt en kortis så den är jag inte så nöjd med.

Christian - Massera - Mig - I - Kväll - Tack!

RSS 2.0