midsommar i all ära!

Jag har oändligt stora problem idag. Jag vet inte om jag ska ta en kort klänning, eller en lång. Eller kanske något helt annat. Jag blir arg och irriterad och biter i mina kläder. Varför kan inte någon klänning bara hoppa ur garderoben och säga "hej! ha på dig mig idag" ?!? Nä. Det gör dem inte. Det suger. JAG HAR PANIK!!!!


Här är jag iallafall.


kloka ord såhär in på småtimmarna

Du kan inte umgås med kalkoner om du vill flyga som en örn

shoppingångest...

Helgen spenderades med mina goa änglar på kryssning sthlm - åland. Båten bjöd på fruktansvärd god mat, mycket skratt och flumm. Dock är nog inte kryssning min grej utan mer för coola sthlmbrats som vill spänna musklerna och vara mest högljudda. Men en ska inte klaga ;D


Idag träffade jag Louise och Moa! Vi stoppade i oss grillad korv för fulla muggar, planerade inför midsommar, stekte kroppen i den monstervarma solen (i lä är den iallafall varm, annars ganska brrr) och shoppade lite för mycket. Jag har ångest. Puh....

 

Nu ska jag pressa mina stackars armar och måla lite i köket. Har sån sjuklig träningsvärk sen skivstångspasset igår. Körde lite för hårt för mitt eget bästa tror jag. :/

W-O-W!!!!!!!!!!!!


vilken kille! VILKEN RÖST!!!!!!!

på god väg

Nu har vi målat fina rutor på väggarna i köket!

HA HA

skoja.

Detta ska alltså bli vitt och fräscht och gött! Bjuder som ni ser på en "before" bild. Är ni snälla nog, får ni en "after" bild också.

 

Och sen bjuder jag på en till bild på min kvällsmat:

Min karl är inte så dum trots allt. Han vet hur kan ska göra för att få en trött flickvän på fall ;)

Hjärtmackor! <3

 

 

 

 


målargumma

ger du mig en burk färg och en pensel så är det kört. då målar jag tills jag stupar. och finns det ingenting som behöver målas, rotar jag fram någon stackars sak och sätter färg på den. att måla är som att gå i terapi, samma med att städa. man får vara i sin egna lilla värld och tänka på allt och ingenting. bara jag och penseln. nu är jag dock ingen konstär som målar fina tavlor som min vän malin, men jag målar väggar, tak, fönster, krukor. det är mer min grej! idag ska jag måla, men först ska jag ned på stan och kika runt tillsammans med min sommarklänning och gubbe. äta glass kanske? ja, det vore inga fel :)

 


bizzy

oj vad dagarna springer förbi! jag hinner knappt se dem! jag har snuskigt mycket jobb denna veckan, kryssning i helgen, nästa helg fyller gubben år + midsommar, veckan efter det - SEMESTER - AMSTERDAM! åh. snart är det höst och jag har inte hunnit märka't.

med öppna armar välkomnar jag dig, sommar!

ÄNTLIGEN är du här! Som vi har längtat.
Den här veckan lever jag tillsammans med min cykel. Vi cyklar överallt; gruvlyckan, krp, stan. Och det är så gött!

Gubben och jag ska köpa oss en rejäl kötta-bit och en engånggrill för att ta en tur ut och grilla vår kvällsmat.
Vi har varit ute på promenader exakt varje kväll denna veckan. Allt ifrån fyra timmar till en timma. Bara gått från park till park med vår filt och slagit oss ned och pussats i gräset. Mer kan man inte önska. Sommar sommar sommar! Vi älskar dig!


Liten blomma ifrån barcelona.


RSS 2.0