ta hand om mig nu, snälla

Ikväll är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter. Det har varit helt fullt upp varje dag, från morgon till kväll, hela veckan.
Jag började morgonen klockan åtta med jobb, slutade vid ett och då var det bara hem och slänga i sig mat för klockan två var det dags för ett besök hos kiropraktorn. Har länge haft problem med min rygg, kramp på kvällarna, stelhet och ont aj aj. Jag har alltid trott att jag är stelast i kommun men det visade sig vara helt tvärtom! Jag är FÖR överrörlig i hela kroppen tydligen. Snacka om snopen jag blev. Jag är också tydligen född med böjd ryggrad. Alltså inte skolios då ryggen är böjd åt sidan utan min är böjd utåt, -olios någonting heter det bla bla. Däremot är jag sjukligt stel i min svank, det började som en låsning utan att jag vet om det och har nu blivit värre, spridit sig till ena skinkan där jag nu har fått muskelinflamation och det har spridit sig upp i nacken. HEJA MIG! inte undra på att jag har haft problem. Nu är det jag som går till kiropraktorn varannan vecka - tio gånger. Det sitter fint i plånboken det. ÄK!

Efter det träffade jag Malin vilket var supermysigt! Vi har inte setts på länge och det blev en rejäl shoppingeftermiddag!

Nu ska jag dö i soffan. Orkar inte tänka. Orkar inte gå på toa. Orkar inte gå och göra en macka. JAG ÄR DÖD!

exakt såhär känner jag mig ikväll. exakt!


mysdagen!

Har precis landat i soffan efter en mycket lång dag med jobb, träning, shopping, och vuxna-ärenden.
Lyckost mig fick sluta redan vid elva då eftermiddagspasset var inställt. Chrille och jag tog en sväng om i vår fina röda kissbil och råkade faktiskt spontanshoppa en tavla! Tyvärr kan jag inte visa bild då den var för stor att få in i bilen men vi ska nog försöka fixa hem den imorgon. Den dyraste tavlan jag någonsin köpt och antagligen kommer att köpa men när man blir kär så bara är det så. Bild får ni imorgon om vi lyckas få hem den ^^ Efter tavel-shoppingen fick Christian även en ny vårgarderob. Vet inte vem som är gladast, han eller jag?

Nej ni. Nu ska jag klämma i mig Christians hemmagjorda kycklingsallad (antagligen den bästa i världen), och sen krypa ned i soffan.

PUSSELIPUSS!


btw

Jag verkligen fell in love i orkidéer när vi var i thailand. Där fanns dem överallt hur billigt som helst. Och ända sen dess har jag drömt om en vit orkidé att ha i fönstret i tvrummet. Yesterday my dream came true! Fann en när jag var ute på blomsterlandet med Nellie och letade inflyttningspresent till Eva till en ok penning. Märks att jag är tjej när jag går runt och är nöjd över en blomma och tror att alla som går utanför fönstret tittar avundsjukt på och önskar att just den var ägaren till min fantastiska blomma!

En cementklump till ros fick också följa med hem och ligga och matcha krukan.

LÖVE till min sony ericsson satio kamera, den får + + + +.


true true.


scrapbook

Blev överlycklig när jag kilade ut till vår brevlåda (som det numera står Emelie med stora bokstäver på),
Där i låg ett paket ifrån Fujifilm med 150 tillhörande bilder ifrån thailand. WOHO! Nu ska köpa mig ett album och pyssla ihop en thai-scrapbook och finns det något roligare? Jag älskar att pyssla, klippa klistra och limma. YAY för fuji och deras supersnabba leverans! 1000tack!

mmmmmm, svarting!

springbreak

Vårshoppade med elin härromdagen. Hade det riktigt mysigt och satt i solen och bara mådde gött och tjattrade.

På vägen hem kände jag mig som världens lyckligaste. Solen stekte mig i ryggen och jag var tvungen att lätta på kläderna, blev svettig som en gris, vilket jag annars hatar, att svettas alltså. Men just den dagen var det helt ok. Det gjorde mig ännu lyckligare! Jag gick där med mina vårshoppingkassar och log åt varenda en jag gick förbi. Klev in på Happy Kitchen och köpte mig en sushi som jag senare stoppade i mig för glatta livet! Åh kära vänner, våren är här! Vill du fira den med mig?

 


åh godmorgon

jag är dödstrött. jobbigaste morgonen evver att ta sig upp på. urk!
ska snart iväg och jobba morgonpass och känner mig som en nyfödd kiwi. noll krafter.
inatt var jag snäll flickvän och lånade ut min älskade kudde till min gubbe som inte gillar sin egen.
nu sitter jag här och har ont i nacke och axlar. dret! nejdu bloggen. idag är jag riktigt riktigt trött.
vad ska man göra för att bli pigg fort? eller iallafall så måste jag bli pigg innan klockan ett då jag ska på dejt med Elin. för vem vill dejta någon som sover? åh vad trött jag är idag!!!!! :(

tuff tuff båten!


supershopping

Nu har vi sprungit runt på Ikea i två dagar och shoppat säng, kuddar, filtar, ljus och annat mys.

Nu ska köket målas om och sen så sätter vi sprätt och köper nytt matbord mm.

Så himla roligt att köpa nytt och göra om. Typ det bästa jag vet.

Happyemem!


lycka.

Christian frågade mig igår om jag ville flytta in. Jag är den lyckligaste i världen!

Sambo <3

Bilden ovan är ifrån Thailand då min sambo precis hade köpt 40 rosor till mig. Bästa älskling.


RSS 2.0