alma tycker till!

Jag som har gått och funderat så mycket över det där ordet som jag försökte komma på lite tidigare i bloggen.
Ang. skorna nivet. Alma har hjälpt till med lite hjärngymnastik och påstår att det kallas för Kamoflerade! Tack Alma! Mina skor är alltså Kamoflerade Inte transparenta.hej här kommer segertåget

Min vän, Lofta, är som en sån förälder som aldrig talar om för en att man är dålig på någonting, anser hon själv. Därav kan jag sjunga hur hög och förfärlig opera som helst! Åh så duktig, säger hon och klappar i händerna. Det gör mig glad. Alla andra säger till mig när jag sjunger opera, frågar om jag har ont i magen eller pekar på öronen för att påpeka tinitus. Lofta är en bra förälder.


(föressten ljög jag i det tidigare inlägget. Mina skor är inte transparenta, jag kommer inte
på vad det heter bara. Jag omformar; Mina skor är som sånna ödlor som ändrar sig till omgivningen.
Klättrar de på en pinne, blir de bruna som en pinne.  Ligger dem i gräset, är de gröna osv.)jag har ju

föressten klippt mig.
tänkte köra en riktig chocking med askort hår, nästan så att man skulle kunna ta mig för en snubbe. men jag ångrade mig, ångrade mig lite till och ångrade mig igen. jag har tölat angående mitt hår en bra tid nu. smet in hos frisören och klippte av dreten. härligt! lofta såg ingenting, fast jag klippt typ lite mer än en decimeter. lofta behöver både nässpray OCH glasögon. det skall jag allt tala om. lite längre än axelkort blev det väl. så att säga.

ikväll blir det hetsätning, titta på tv och massa snack. imorgon ska vi ragga upp björn och försöka ta lite fina bilder på oss själva. ni får hålla koll om jag lägger upp något imorgon!
ser ni mina supercoola transparenta skor?
tyvärr kan de bara användas vid ett fåtal tillfällen då de luktar anus om dem.
och vem vill gå runt och lukta anus? inte jag iallafall.

stockholm

Nu är jag tillbaka i storstaden igen. Har fått en massa viktigheter gjort, tillochmed tränat. Anders gnällde lite på mig så det var bara att knalla iväg.
Jag har inte tränat på två år och det tog mig väl bara en minut tills jag satt där och halvsvettades och pustade på cykeln. Testa även att springa på sånt rullband för första gången i mitt liv. Jag kände mig cool.

Sen har jag fått frukost på sängen också. Nybakta scones med smält smör, för att inte tala om egenpåhittad paj och sen lite kräftor på det. Mums!


mcdonalds konst av michelangelo
mcdonalds konst av anderslangelo


karlstad.

nu befinner jag mig i den lilla smutsiga staden Karlstad.
imorgon åker jag till Oslo för att packa, all dret så fort som möjligt och tillbaka med lådor och släp på söndag.
om jag skyndar mig riktigt kanske jag hinner med tåget till Sthlm på söndagkvällen, annars tidigt måndag morgon.
Vilket jag hoppas innerligt på. I denna håla kan man ju inte stanna. Oslo luktar inte heller mycket bättre just nu.

Märks det att jag är på dåligt humör?

.

Lägg en viskning på min kudde
och låt mig gå sönder i dina armar


du är ju bara för vackerstockholm

nu är jag förtillfället i karlstad. enbart för att råna mamma på köttbullar, har klämt i mig 14 stycken nu. och lite ketchup förståss. inget annat. åh, jag älskar köttbullar, smaken som rullar runt i munnen, das aftertejst och allt som hör därtill. helst ska man inte äta något annat än köttbullar, spagetti el dylikt är överskattat. då känner man inte den riktigt braiga smaken av svenskt kött.

iallafall, jag har duschat också!


imorgon åker jag till sthlm, lite oklart än vilken tid då jag måste hinna bli svensk också. just nu är jag en utvandrad invandrare (eller tvärt om, invandrad utvandrare.) så pass skall skaffas imorgon! sen blir jag nog i vår fina hufudstad i circus tre veckor. sen åker jag till oslo med släp och hela köret och hämtar alla mina grejor. jag får inte ta med mig min supersköna säng som alla är så avis på, den är mjuk. 160 och helt ljuvlig. men den får inte plats (!) gnäller mamma. ibland vet mammor inte riktigt vad som är bäst för en. för bäst för mig, det är att få behålla min ljuvliga sovplats.

tillsvidare får stockholms soffor duga!

TJOBRE!det syns att vi är släkt. lika snygga båda två! mmm

RSS 2.0